Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Бангладеш

Имоти за продажба в Бангладеш

Бангладеш, разположен източно от Индия в Бенгалския залив, е южноазиатска страна с гъста растителност и множество водни пътища. На южното крайбрежие Сундарбаните, огромната мангрова гора, споделена с източната част на Индия, е мястото, където живее бенгалският кралски тигър. Граничи от всички страни с Индия с изключение на малък участък, в крайния югоизток, където граничи с Бирма; на юг се къпе от Бенгалския залив. Столицата му е Дака.

Внезапната урбанизация в Бангладеш може най-добре да се опише с термина свръхурбанизация. Това е формата на урбанизация, която не води до паралелен растеж на икономиката или индустрията, а е резултат от огромен брой хора, които се преместват в градове от селските райони и търсят имоти за продажба в Бангладеш. Това явление обаче подхранва пътуването на пазара на недвижими имоти в Бангладеш. Промишлеността пое отговорност за осигуряването на настаняване на нарастващия брой жители на града.

Секторът на недвижимите имоти е решаващ сектор, който има различни мултиплициращи ефекти в икономиката. Секторът на недвижимите имоти създава най-много работни места след селското стопанство и шивашката промишленост. През последните две десетилетия секторът на недвижимите имоти допринесе с 8,24% за общия БВП на Бангладеш.

Покупателната способност на хората от Бангладеш през последните години се увеличава.

Увеличението на разходите за живот доведе до голямо търсене на покупка на апартаменти и имоти за продажба в Бангладеш. Повечето хора искат да си купят апартамент, за да се опитат да избягат от високите доходи. Освен това цените на апартаментите са паднали с 20-30% през последните 4 години.

През последните години инвестициите в недвижими имоти се увеличават. В Бангладеш БВП нарасна до 30,27% през 2016-17. Това е увеличение в сравнение с 29.65% от предходната година.

Секторът на недвижимите имоти в Бангладеш в момента се превръща във важна част от страната. Секторът на недвижимите имоти също гарантира растеж на различни свързани индустрии и следователно създава много работни места за хората. Той показва голям потенциал да бъде интересна инвестиционна възможност.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 40548

За продажба Тристаен, Бангладеш, Dacca, Dacca, 47 SHAHEED ABDUL AZIZ ROAD

90,412.35BGN
За продажба
Тристаен

97.55 m²
Това е апартамент с 3 спални с 2 бани близо до Bashundhara R / A, Jamuna Future Park, North South University. Наскоро е реновиран. 1050 кв. Фута Има а...
Cod. 27856

За продажба Земеделска земя, Бангладеш, Dacca, Dacca, dacca

Reserved negotiation
За продажба
Земеделска земя

120000 m²
земя за продажба
Cod. 13176

За продажба Четиристаен, Бангладеш, Narochanskie lakes, Shahbagh, Flat 9, Aziz Co-operative, Shahbagh, Dhaka

131,508.88BGN
За продажба
Четиристаен

1695 m²
Това е луксозен 1600 кв. фута апартамент в центъра местоположение на столицата на Бангладеш, се предлагат за продажба. Дата и отдаване под наем и пред...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB